Jun 16, 2016

Giveaway Kad Raya Syeeda Saniey





Wahhhhhhhhh!!!! teruja sungguh bile ade orang nak bagi kad raya ni.
Sbb dh lame tak terima kad raya daripada sesape.
Zaman sekolah dlu mmg meriah dgn kad-kad raya ni.
Macam2 bentuk, macam2 fesyen, macam rupa.
Ade pulak yg rajin DIY kad raya.
Mmg mengusik kenangan sungguh la.

Part paling best kawan aku penah bg kad raya ialah ayat2 power dorang.
Ade satu ayat ni yg paling aku ingat sampai sekarang.
Kawan aku tulis  "Kebiasaannye time2 raye ni aku cabut pintu umh, sebab senang kengkawan nak dating ziarah" Hahahahahaha!!! Pastu sibuk dok tampal duit syiling seposen atau 5 sen. Konon nak bagi duit raya lah tu.

Tu belum lagi masuk bab pantun.
Jenuh lah nak membaca satu per satu pantun dorang. Kahkahkah!
Pantun paling famous bagi aku lah kan.
"Pecah kaca pecah gelas, Lepas baca harap balas"
Ko rase?? mmg gelabah lah nak membalas lps tu kan.

Apa-apa pon kad raya ni adalah memori remaja yg sgt indah.
Zaman sekarang dah maju dan skrg dah ade aplikasi whats app, wechat, fb dan Media social yg lain.
Tapi apa yg terpenting adlh maklumat yg hendak disampaikn itu sampai kpd penerima. Lebih mengeratkan ukhwah persaudaraan, saudara-mara serta di kalangan sahabat handai.

Maka jika anda semua teruja untuk menerima Kad Raya macam saya.
Cepat2 lah join GA ni tau.
Manalah tau kot2 anda bertuah kn.
Ok bye!

7 comments:

  1. Singgah sini..
    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/06/giveaway-kad-raya-syeeda-saniey.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhhh! jap lg kite follow blog awk yeee.

      Delete
  2. Goodluck!
    Jemput join GA
    http://www.nurinaizzati.com/2016/06/madinah-and-vietnam-souvenirs-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. nice blog.. done follow. follow me back ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok sure! nt kite follow blog awk ye....

      Delete
  4. Salam.. Singgah dr segmen sama.

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/06/giveaway-kad-raya-syeeda-saniey.html

    ReplyDelete